Fantastisch duplex appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers en terras.

 Ben jij op zoek naar een volledig afgewerkt appartement met een mooie tuin en een ondergrondse staanplaats? Dat ga je zeker vinden op de Weg Naar Zwartberg ter hoogte van huisnummer 120 in Houthalen-Oost.

Dit schitterend appartement, opgetrokken in een moderne architectuur geeft je reeds aan de voorzijde een indruk wat je achter de grote voorgevel mag verwachten.

Via de beveiligde deur bereiken we het duplex appartement. De grote open leefruimte met de hoge plafonds springt meteen in het oog. Deze leefruimte geeft je een hoog ruimtelijk gevoel. Dit wordt nog eens versterkt door de witte afwerking van het appartement en door de vele raampartijen krijg je hier voldoende lichtinval.

De moderne witte keuken ,met uitzicht op het terras is uitgerust met een driepvries, een modern gasvuur, een afwasmachine en vele opbergkasten met soft-closing system. Deze keuken is ook voorzien van een verlaagd plafond met inbouw-spotjes. Wedden dat hier de lekkerste maaltijden worden bereid.

De master-bedroom en de andere kamers zijn voorzien van laminaat en liggen aan de zuid kant. Het is hier dan ook aangenaam wakker worden.

Door de aanwezigheid van een badkamer op elke verdieping kan men hier spreken van een bepaalde luxe dien men kan genieten.

Op het groot Zuid gericht terras met zicht op de gemeenschappelijke tuin is het steeds gezellig vertoeven.

Een ondergrondse staanplaats , een kelderberging en een standplaats voor het appartement maken het geheel compleet.

Ben jij benieuwd naar dit schitterend gelijkvloers appartement?

Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging . 089/20.89.89.