Lekker buiten koken.

Wat is er heerlijker dan koken en leven in de buitenlucht? 

In de tuin, op het terras of in een oud bijgebouw, een zomerkeuken kan vrijwel overal worden aangelegd. Alles is mogelijk: van luxemodellen tot modulaire keukens die in functie van de behoeften worden aangepast. 

Voor beperkte budgetten is er de reizende keuken. Die bestaat uit een barbecue op wieltjes en enkele meubels, en kan onder een mooie boom of in de omgeving van een tappunt geïnstalleerd worden. Een ‘vaste’ keuken plaatst u dan weer best op het terras, in het verlengde van de eetkamer, om heen- en teruglopen te vermijden. Kiest u voor een plek bij een zwembad, dan maakt u het plaatje compleet met een koelkast en een toog die dienstdoet als barhoek.

Voorzieningen en accessoires
Zomerkeukens zijn de laatste jaren erg geperfectioneerd. Barbecue vormen hierbij het pronkstuk van de hele keukenuitrusting. De moeite waard: een elektrische versie, waarmee u kunt koken zonder last te hebben van de nadelen: geen kolen om op temperatuur te houden, geen vuur of rook van houtskool. Grilt u liever op houtvuur, dan zijn barbecues van baksteen een goed alternatief: ze zijn erg praktisch en kanaliseren de rook naar boven.

Nog zo’n essentieel onderdeel is het werkblad. Hoe groter dat is, hoe comfortabeler het is om aan te koken. Ook een must: opbergkasten om het keukengerei in op te bergen. Voorzie ook een tappunt zodat de buitenkeuken volledig autonoom kan werken. Het spreekt voor zich dat de gebruikte materialen geschikt moeten zijn voor externe weersomstandigheden. 

In de praktijk

  • De juiste afmetingen: een oppervlakte van minstens tien vierkante meter is aangewezen om voldoende bewegingsruimte te hebben. Het werkblad moet dan weer minstens drie meter lang zijn.
  • Bent u geen klusser? Dan is de modulaire zomerkeuken iets voor u! Hij is makkelijk te monteren en kan op de waterleiding worden aangesloten.
  • De naleving van de voorschriften: ook bijgebouwen zijn aan regels onderworpen. U kunt een aangifte van werken of een bouwvergunning indienen, afhankelijk van de oppervlakte die u wilt aanleggen. Vraag inlichtingen bij uw gemeente.
  • De harmonie: zomerkeukens passen perfect in een plantrijke omgeving. Daarom is het cruciaal dat ze mooi opgaan in de natuur. Hebt u hulp nodig bij deze taak, dan doet u er goed aan om een professional in te schakelen.



[VERKOCHT]_$type=blogging$c=3$m=0$show=home

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=315$c=4$l=1$m=0$show=post

Naam

3 slaapkamers,1,agenda,1,Appartement,2,buitenland,2,faq,5,in de kijker,11,nieuws,18,open bebouwing,1,ruime woning,2,te huur,1,te koop,12,tuin,3,vastgoed,17,
ltr
item
IMMO-WERELD | Immobiliën: Lekker buiten koken.
Lekker buiten koken.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsVNGKArT_5DvmcIGZKGTJvQSBOcXqFUt127faD3fJM49IWYg-eWYCYnFBXllhg5uXwaLwFngsDrWNXtmTYce_m0e3vPYhiN5Yd0TGT90_bW6Xyz6Q_J6wNrQ0qO8SgvZmWnVmpimtDJAOFtcy8grhCXqUbY0VC6I0IlbvupPATcml7zJT6b3Ej1ZP/w469-h312/inox-buitenkeuken.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsVNGKArT_5DvmcIGZKGTJvQSBOcXqFUt127faD3fJM49IWYg-eWYCYnFBXllhg5uXwaLwFngsDrWNXtmTYce_m0e3vPYhiN5Yd0TGT90_bW6Xyz6Q_J6wNrQ0qO8SgvZmWnVmpimtDJAOFtcy8grhCXqUbY0VC6I0IlbvupPATcml7zJT6b3Ej1ZP/s72-w469-c-h312/inox-buitenkeuken.jpg
IMMO-WERELD | Immobiliën
https://blog.immo-wereld.be/2022/04/lekker-buiten-koken.html
https://blog.immo-wereld.be/
https://blog.immo-wereld.be/
https://blog.immo-wereld.be/2022/04/lekker-buiten-koken.html
true
2104266211765433779
UTF-8
Alle berichten Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Meer weten Beantwoorden Cancel antwoord Delete door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk Alles VOOR U AANGERADEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy