Nieuwe prijsvoorwaarde! Uitmuntende woning met zonnepanelen en leefveranda


Nieuwe prijsvoorwaarde! Uitmuntende woning met zonnepanelen en leefveranda

In Houthalen-Oost, een deelgemeente van Houthalen-Helchteren en gelegen tussen verschillende natuurgebieden en vakantieparken vinden we deze zeer ruime woning met 3 slaapkamers terug.


PRIJS: 345.000 EURO

Het perceel van 09a01ca in Rozenstraat 58 is de thuisbasis van deze mooie woning. Deze mooie robuuste woning is volledig omheind en beveiligd met een automatische poort. De brede oprit naar de grote garage is volledig gescheiden met een groene haag. 

Wanneer we de woning betreden worden we verrast door de kwalitatieve afwering en de duurzame materialen. De granieten tegelvloer en de grote aangebouwde veranda zijn hier enkele voorbeelden van. Door deze grote veranda heeft men de leefruimte en de open keuken volledig opengetrokken zodat hier een groot ruimtelijk gevoel wordt gecreëerd. Deze wordt door de grote raampartijen in de veranda nog eens versterkt. Dit is dan ook de meest gebruikte plaats in de woning. De vloer is uitgevoerd in parket en voorzien van vloerverwarming. Voor de tussen seizoenen heeft men er nog een palletkachel bijgeplaatst. Van hieruit heeft men een prachtig zicht op de tuin. 

Ook in de living heeft men de mogelijk tot plaatsen van een open haard. Deze ruimte kan volledig afgesloten worden door middel van een open haard. Al de nodige aansluitingen voor tv en internet zijn hier voorzien. Ook de keuken is een echt pareltje en is opgetrokken in een pastorie architectuur. Het gasvuur bestaande uit 5 kookelementen is een ware must voor iedereen die graag kookt. De prachtige spoelbak en de witte opbergkasten met de Amerikaanse koelkast zijn een streling voor het oog. Ook het eiland in het midden van de keuken past perfect in het plaatje. Ook hier kan men een afsluiting maken door middel van een glazen schuifdeur. Verder vinden we er nog een was ruimte en een aparte strijkruimte met opbergkasten. 

Wanneer we de mooie trap naar boven nemen vinden we er de drie slaapkamers en de badkamer. Deze is uitgerust met een ligbad en douchekop, een prachtig badkamermeubel met lavabo en voorzien van spotjes, een toilet en een bidet. 

De grootste slaapkamer heeft een inloopdressing. De droom van elke vrouw. Ook buiten vinden we een oase aan rust. Zo vind je er een tuin met fontein en zowel aan de voorkant als de achterkant van de tuin vinden we er een terras. Als kers op de taart is de garage uitgerust met zonnepanelen m.a.w. gratis stroom à volonté. 

Wenst u een bezichtiging of meer informatie? Bel snel naar ons kantoor op het nummer 089/20.89.89.