Nog slechts 3 nieuwbouwappartementen te koop in residentie Victoria

Nog slechts 3 nieuwbouwappartementen te koop in residentie Victoria

Residentie Victoria is een prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Houthalen-Oost. In dit luxueus, energiearm nieuwbouwproject woon je residentieel in een rustige omgeving, dichtbij Genk en Houthalen. 

Dit nieuwbouwproject is rustig gelegen langs de Weg naar Zwartberg vlakbij de E314 en de natuurgebieden Hengelhoef en Kelchterhoef. De fiets- en wandelroutes zijn hier niet te tellen met onder meer verbindingen richting Bokrijk. Ook basisscholen en kinderopvang liggen op wandelafstand.

Er zijn nog slechts 3 appartementen met 2 of 3 slaapkamers te koop.  
De bewoonbare oppervlakte varieert van 99,27 m² tot 159,39 m². U richt de open keuken zelf in met toestellen waarmee u de lekkerste maaltijden bereidt (inbegrepen in de prijs).
De badkamer heeft een dubbele lavabo, ligbad en een aparte douchecel.

Op de grote voor- en achterterrassen geniet u de hele dag van de zon. U kunt opteren voor de aankoop van een ondergrondse parking en berging. 

Alle appartementen zijn afgewerkt met topmaterialen, er is een verluchtingssysteem C+, de ramen hebben hoogwaardige aluminium raamprofielen en ieder appartement heeft een individuele hoogrendementsketel. Je bepaalt zelf in welke kamer je welke vloer verkiest (inbegrepen in de prijs). Er zijn gezamenlijke zonnepanelen. 

De prijzen variëren van 195.000 euro tot 247.500 euro (exclusief kosten). 
De aankoop valt onder het btw-stelsel voor de constructie (21 %), het grondaandeel onder de registratie (10 %). 


Maak nu een afspraak op het nummer 089/20.89.89 en wij nemen samen met u een kijkje in uw nieuwe droomwoning!