Klein kasteel met panoramisch uitzicht op de rivier Semois.

Het stadje Boulllon ligt in het zuiden van België in de provincie Luxemburg vlak bij de Franse grens. De burcht van Bouillon waakt al meer dan duizend jaar over stadje aan de Semois-rivier. Bouillon en de vallei van de Semois bieden prachtige landschappen en uitzichtpunten. De natuurrijke omgeving is het paradijs voor mensen die er graag actief op uitgaan. Wandelen, fietsen, mountainbiken, vissen en kajakken zijn populaire activiteiten. De slingerende weggetjes lenen zich voor een heerlijke motorroute. De natuur bied je alles en zo veel meer.

De eigenaar heeft moeite nog zweet gespaard om het pand volledig te restaureren van kop tot teen zonder afbreuk te doen van de oude architectuur.

Zo werden alle kamer één voor één aangepakt en uitgerust met nieuwe vloeren, de muren werden terug bezet en de ramen werden op de meeste plaatsen vervangen door dubbele beglazing. Ook de verwarming werd vervangen door een splinternieuw exemplaar.

Het kasteel werd tot op heden uitgebaat als een B&B met een ruim aantal slaapkamers. Deze activiteiten kunnen verder uitgebaat worden.

Het kasteel biedt oneindig veel opportuniteiten door de vele verschillende vertrekken en de grote oppervlakte waarover men beschikt. Op de eerste verdieping is er ook een zonneterras voorzien.

Door de ligging en de gezelligheid die deze plaats uitstraalt ga je je direct thuis voelen.

Had je graag een bezoek ter plaatse? Kandidaten dienen te beschikken over een goedgekeurde simulatie lening vooraleer er een afspraak kan ingeplant worden.

Bel ons kantoor op 089/20.89.89.